GRATIS PROEFLESSEN Wintercursus Den Bosch & Rosmalen

Wintercursus LatinJoy Dance Company in Den Bosch en Rosmalen!
De gratis proeflessen Salsa, Bachata, Kizomba & Zumba van LatinJoy Dance Company in Den Bosch en Rosmalen (Hintham & Groote Wielen) zijn op dinsdag 9, donderdag 11 en zondag 14 januari. Aansluitend gaan de wintercursussen van start.

Deze 3 avonden zullen wij gratis proeflessen aanbieden, geheel vrijblijvend en voor iedereen toegankelijk om kennis te komen maken met de danslessen van LatinJoy DC.

Wij bieden niet alleen leuke en gezellige lessen in ‘s-Hertogenbosch, Rosmalen en omgeving, maar we streven ernaar om onze passie, Salsa, Bachata, Kizomba en Zumba, met een zo groot mogelijk publiek te delen en hen laten ervaren waarom dansen zo leuk is.

Daarnaast ben je ook verzekerd van kwaliteit, doordat LatinJoy DC zich op nationaal en internationaal niveau blijft scholen.

Schrijf je nu in en ontvang een fikse korting op een volledige cursus naar keuze in januari!

LatinJoy DC, de leukste en gezelligste dansschool van Den Bosch en Rosmalen waar dansen, plezier en kwaliteit centraal staat.

Schrijf je nu in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of bel 06-176 827 58

Evenement Eigenschappen

Startdatum 09-01-2018
Einddatum 14-01-2018
Sluitingsdatum 14-01-2018
Prijs per persoon Gratis
Download flyer achter Den Bosch1.jpg
Deel dit evenement